Tarkista, voitko ottaa tuotteen mukaasi lentomatkalle.

Tietoa meistä

Suomen Turvaprojekti Oy on vuonna 1994 perustettu turvallisuuskoulutukseen, turvallisuuskonsultointiin ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Suomen Turvaprojektit Oy on palveluntarjonnaltaan ainutlaatuinen yhteistyökumppani, jonka toimintaa ohjaavat asiantuntijuuden, kustannustehokkuuden ja joustavuuden periaatteet.

Henkilöstömme koostuu alan ammattilaisista, joiden laaja kotimainen sekä kansainvälinen kokemus siviili- ja virkapuolelta auttaa meitä pysymään Euroopan johtavana turvatarkastuspalveluiden asiantuntijaorganisaationa.

Yrityksen toiminnan perustana on tehokas sekä viranomaishyväksytetty koulutus, jonka tavoitteena on antaa asiakkaille laajempi ja tarvittaessa räätälöity palvelukokonaisuus. Koulutuksessa käytettävät laitteet ja välineet edustavat alansa ehdotonta huippua.

Koulutus- ja turvatarkastuslaitteiden vuokrauspalveluitamme käytetään säännöllisesti siviili-ilmailun, merenkulun, maaliikenteen ja yleisötapahtumien yhteydessä. Myös tuotetarkastuspalvelumme prosessiteollisuuden tuote-erien laadunvalvonnassa sekä yritysten saapuvan postin läpivalaisukoulutus ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Tuotamme palveluitamme yrityksille, julkishallinnolle, varustamoille, turvallisuusalan yrityksille, lentoyhtiöille sekä lentoasemille niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Olemme myös vaarallisten aineiden ilmakuljetuksen asiantuntijaorganisaatio. Tuotamme vaarallisten aineiden ilmakuljetuskoulutusta IATA-DGR:n ja ICAO-TI:n mukaisesti. Tarjoamme myös DGR-konsultointia ja DGR-asiantuntijapalveluita.

Suomen Turvaprojektit Oy tekee yhteistyötä suurimpien turvalaitevalmistajien ja maahantuojien kanssa. Yritys on myös maahantuojien hyväksymä ja suosittelema koulutusorganisaatio.

Suomen Turvaprojekti Oy on kansainvälisen ilmakuljetusjärjestö IATA:n strateginen kumppani.

Lisää yrityksestä ja palveluista voit lukea osoitteessa www.finsecpro.com.